pozdrav svima. par reci o jetbeamu i RRT1 modelu, zahvaljuci ljubaznosti generalnog uvoznika jetbeama za srbiju, bio sam u prilici da testiram par modela ovog proizvodjaca. moje imoresije su sledece: surka(surefire) je rolsrojs u svetu lampa, elem jetbeam je po mom misljenju usao u tekmu sa surkom ostavljajuci ispod sebe neka zvucna imena iz sveta lampi. RRT1 je lampa koju sam ja izabrao za montazu na oruzje a evo i zasto: reflektor ove lape je precnika 55mm i ima odlicnu dubinu i ugao reflektujuce povrsine, sto je presudno za domet koji je oko 300m (gledano kroz optiku).tu je i siroko pojasni drajver od 3-18v koji odlicno pegla napon tako da imate kostatnu snagu i veliku autonomiju baterije (2,5h na max modu 240Lumena) sto je za svaki respekt, nemoj da vas zavara ovih 240L. jel tu reflektor igra veliku ulogu. i na kraju besumni mikro prekidac ja vrh. toplo preporucujem ovaj model (montirati lampu iznad optike) ovo je za lisice, sakale, divlje svinje nocna mora. verujte mi provereno, DOBAR POGLED.