Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrujte.    Zaboravili ste lozinku?

RRT 1
(1 pregleda) (1) gost
Stranica: 1
Idi na dno
TEMA: RRT 1
RRT 1 pre 1 godinu, 6 meseci Karma: 5
pozdrav svima. par reci o jetbeamu i RRT1 modelu, zahvaljuci ljubaznosti generalnog uvoznika jetbeama za srbiju, bio sam u prilici da testiram par modela ovog proizvodjaca. moje imoresije su sledece: surka(surefire) je rolsrojs u svetu lampa, elem jetbeam je po mom misljenju usao u tekmu sa surkom ostavljajuci ispod sebe neka zvucna imena iz sveta lampi. RRT1 je lampa koju sam ja izabrao za montazu na oruzje a evo i zasto: reflektor ove lape je precnika 55mm i ima odlicnu dubinu i ugao reflektujuce povrsine, sto je presudno za domet koji je oko 300m (gledano kroz optiku).tu je i siroko pojasni drajver od 3-18v koji odlicno pegla napon tako da imate kostatnu snagu i veliku autonomiju baterije (2,5h na max modu 240Lumena) sto je za svaki respekt, nemoj da vas zavara ovih 240L. jel tu reflektor igra veliku ulogu. i na kraju besumni mikro prekidac ja vrh. toplo preporucujem ovaj model (montirati lampu iznad optike) ovo je za lisice, sakale, divlje svinje nocna mora. verujte mi provereno, DOBAR POGLED.
hunting team
Fresh Boarder
Poruka: 1
graphgraph
Korisnik nije na mreži Kliknite ovde da biste videli profil ovog korisnika
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: RRT 1 pre 1 godinu, 4 meseci Karma: 10

Ljubaznošću Hunting Team-a
coaking
Moderator
Poruka: 7
graphgraph
Korisnik nije na mreži Kliknite ovde da biste videli profil ovog korisnika
Poslednja izmena: 24.12.10 22:45 od coaking.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Idi na vrh
Stranica: 1
Moderatori: coaking, EDCgear